Siinä kohtaa kun vaaka näyttää 102 kiloa ja muutama sata gramma päälle tuntuu, että maailma romahtaa. Melkein saman verran kun olin viimesilläni raskaana! Kuinka on entinen superurheilija päästäny ittensä tähän kuntoon. 

No suurin syy on tainnut olla se raskaus. Alkuun oksensi sen 3kk putkeen jonka jälkeen ruoka alkoi maistua. Liikaa. Tällä hetkellä BMI 36.14 liika kiloja 31,5. Sattuu katsoa noita lukemia ei voi olla totaa että olen vaikeasti lihava?!? Muistan kun pienenä kysyin äidiltä, että eihän minusta koskaan tule 100kg. No kuinkas kävi? Huonosti. 

Tätä kirjoittaessa painoa on tippunut 3kg eli paino aikalailla 99,3. Tämä lähtenyt n. 3vkossa. Aloitin kuntosalilla käymisen 3-4 kertaa viikossa ja kävelen joka paikkaan ja katson mitä syön. Ihan ensimmäisenä aloin syömään 5 kertaa päivässä. Lisäsin kasviksia ja vähensin napostelua. Jätin turhia hiilihydraatteja pois. 

Tämän blogin toivon mukaan edetessä ja painon tippuessa, saatte seurata kuinka edistyn ja tuloksia seuratessa saatte ihastella kaunista vartaloani;) joka toivon mukaan kokee suuren muutoksen. Eli enimmäkseen tämä blogi tulee sisältäämään ruokaa, liikuntaa, lisää ruokaa ja lisää liikuntaa:D

rakkaudella.